WELKOM BIJ HAARTREND MONIQUE!
VOOR VROUWEN & MANNEN, DE LAATSTE TRENDS
Alles over Haartrend Monique.
Een blik op de salon van Haartrend Monique.
Monique @
Haartrend Monique
De Kapsalon
Haartrend Monique
De Kapsalon
Haartrend Monique
De Kapsalon
Haartrend Monique

Wie zijn we

Het team bestaat uit Monique en Nancy, allebei gediplomeerde hairstylistes voor zowel dames als heren. Met regelmaat gaat het team op cursus/scholing om de nieuwe trends te volgen en de nieuwste technieken te leren. Zo bent u als klant altijd op de hoogte van de trends die op dat moment in zijn en met voldoende vakkennis bent u bij Haartrend Monique in goede handen.

Onze Salon

De kapsalon is gevestigd in plan west 1 in Dongen met voldoende gratis parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar met eventueel openbaar vervoer. De openingstijden van de kapsalon vindt u onder aan elke pagina van de website en op de contactpagina.
Bent u nieuwsgierig geworden? Ook geïnteresseerd in onze kapsalon? Wij geven u met alle plezier advies en/of een mooi nieuw kapsel. Kom langs bij Haartrend Monique voor vrijblijvend advies

Monique

Eigenaresse & kapster

Monique is de eigenaresse van Haartrend Monique, zij heeft al een jarenlange passie voor het vak en laat zich dan ook regelmatig bijscholen, volgt de laatste trends en heeft een geweldig gevoel voor stijl wat zich vertaalt in de juiste en passende adviezen voor de klanten van Haartrend Monique.

Monique

Monique

Monique

Eigenaresse & kapster

Nancy

Medewerkster & Kapster

Nancy is sinds enige tijd deel van het team van Haartrend Monique. Vanwege haar fijne persoonlijkheid en kundige handen is zij een uitstekende aanvulling op eigenaresse Monique. Zij heeft net als Monique een jarenlange ervaring. Als geen ander voelt zij feilloos aan wat het beste past bij u als persoon.

Nancy

Nancy

Nancy

Medewerkster & Kapster

De Kapsalon

Een blik op onze salon

We zijn enorm trots op onze kapsalon in Dongen en we willen dan ook iedereen uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen bij Kapsalon Haartrend Monique. U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Wij werken met de topmerken Subtil en Sexy Hair. Neem eens een kijkje op de productpagina om een indruk te krijgen.

De Kapsalon

De Kapsalon

De Kapsalon

Een blik op onze salon

Onze klanten aan het woord

Monique heeft mij perfect geadviseerd. Ik wilde mijn haar blond, maar dat zou niet bij mijn huid passen, dus ik heb haar advies opgevolgd en ben echt supertevreden met het resultaat.
Alex de Vries
Alex de Vries
Klant
Ik wilde een trendy kapsel, iets heel anders dan wat ik op dat moment had. Ik heb ze de vrije hand gegeven en ik krijg alleen maar complimenten van iedereen. Echt, mijn complimenten!
Melanie Graafmans
Melanie Graafmans
Klant
Ik heb genoten van de behandeling bij Haartrend Monique. Na een heerlijke wasbeurt en een masker heeft Monique mijn haar prachtig in model geföhnd. Ik kom zeker terug bij Monique
Jane van Dam
Jane van Dam
Klant